Vård, skola & omsorg

Trygg erfarenhet med öppna och säkra system

SI är en erfaren och trygg partner för energieffektiva fastigheter inom vård, skola och omsorg. När vi genomför entreprenadprojekt inom ”styr & regler” har vi alltid långsiktighet i fokus. Vi bygger framtidens energieffektiva fastigheter ihop med våra kunder och erbjuder säkra och öppna plattformar i en stabil teknisk infrastruktur. Ledorden är: Kvalitet i leveranser, framtidssäker teknik, energibesparingar och långsiktighet.

20 år av energibesparingar för kommuner & landsting


Vi jobbar alltid med öppna system och kommunikationsprotokoll där kommuner och landsting enkelt kan jobba ihop med flera partners och kompetenser inom sin organisation. Idag har vi tillsammans sparat miljontals kronor på energieffektiva lösningar och utvecklat gränssnitt för effektiv förvaltning och service.

Jag vill veta mer om
lösningar inom vård, skola & omsorg

Inom SI finns både bred och djup kunskap. Vårt fokus ligger alltid på att lyssna för att sedan tillsammans med våra kunder hitta det bästa lösningen. Varmt välkommen att höra av dig.

Referensprojekt inom vård, skola & omsorg

Nacka Kommun – service och energioptimering via cloudlösning

Via vår mjukvara kan våra energiexperter i Varberg på distans bistå vid servicelarm och samtidigt energioptimera kommunens fastigheter dagligen.

En kommun för hållbara lösningar

Inom Varbergs kommun är vårt uppdrag skiftande och samarbetsinriktat.

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.