#utvecklinginnovation

SI storsatsar på Utveckling & innovation inom Proptech

Vi har alltid brunnit för idéer som gör våra kunders värld enklare. Vi har utvecklat smarta molnlösningar alltsedan tekniken fanns att tillgå och drar nytta av nya tekniska lösningar. SI är idag en stark aktör inom Proptech och erbjuder innovativa plattformar och gränssnitt inom alltifrån automation till spa & bad och logistik. Vår utveckling för framtidens klimatsmarta fastigheter ligger redan i framkant – och vi har bara börjat! 

Innovativa plattformar & tjänster

Kraftfulla och smarta plattformar som gör nytta för våra kunder

Vi ser alltid till vad en funktion kan göra för skillnad och sedan arbetar vi oss bakåt. Idag har vi tillsammans med våra partners och kunder utvecklat flera kraftfulla och smarta plattformar som gör nytta varje dag. Vårt arbete sätter utvecklarens kreativitet i centrum i jakten på lösningarna för framtidens klimatsmarta fastigheter.

Så här jobbar SI Logiware för dig

Det helt avgörande är datan från portarna. Är det en lastbil på plats? Pågår lastning? Är porten ledig? Ihop med data från ankomstgrinden börjar resan mot en effektiv terminal – och en energismart fastighet, det kommer med på köpet. 

Möt Keytalk – ett robust webbaserat system för övervakning av fastigheter

KeyTalk som är utvecklat av Keylogic i Kungälv utanför Göteborg är ett av marknadens mest omtyckta webbaserade system för övervakning av fastigheter. KeyTalk kan enkelt skalas från smått till stort via Windows, Linux eller inbäddat. Vi använder robusta webbstandarder så det spelar ingen roll om du väljer att använda en dator, surfplatta eller mobiltelefon, allt fungerar. Nyfiken? Hör av er till SI Kundcenter så hjälper vi dig rätt! 


En enkel plattform för effektiv energiförbrukning och förvaltning

Den skalbara plattformen Arrigo tillhandahåller applikationer för fastighetsautomation (SCADA/HMI), energiuppföljning samt drift och underhåll i en samlad lösning och täcker därmed alla aspekter av digitala och uppkopplade fastigheter.

Plattformens intuitiva gränssnitt ger dig direkt åtkomst till all relevant fastighetsinformation, så att du kan övervaka, energioptimera, agera på larm och vidta åtgärder från alla typer av mobila enheter.

Oavsett om du är fastighetsägare eller systemintegratör så är Arrigo nästa naturliga steg mot framtidens hållbara fastigheter.

En mångsidig plattform för all data.

Samla in data från dina fastigheter. Styr och övervara dina system från ett och samma ställe.

Spara tid. Maximera prestanda.

Övervaka och optimera dina fastigheters energiprestanda.

Enkel, effektiv fastighetsförvaltning.

Planera drift och underhåll. Få full kontroll över all dokumentation.

Är du en kreativ utvecklare
med sinne för struktur?

Skicka en känns-rätt-ansökan till oss idag. Vi är alltid ute efter riktigt vassa programmerare och systemdesigners.

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.