#wearesi

Tillsammans mot nästa generations energieffektiva värld

Alla vi på SI är energisparare med passion för automation, användarvänliga gränssnitt och appar som verkligen gör skillnad och fungerar. Vi gör helt enkelt allt för att skapa framtidens energismarta fastigheter och bestånd.

#wearesi

Vi är SI. Tillsammans.

För alla oss inom SI är det självklart att visionen om energieffektiva och hållbara fastigheter är något som vi uppnår tillsammans. Vi tar oss an utmaningen ihop med våra kunder och partners och drar sedan nytta av hela SI-gruppens gemensamma erfarenheter. Det är när vi hämtar kraften ur ödmjukt samarbete som vi får full utväxling på resan mot vår vision. Det är det vi menar när vi säger att ”Vi är SI”. 

Norr om Göteborg i Kungälv hittar vi Keylogic. Här finns gedigen kunskap som omsätts i smarta automationslösningar.

Med kontor i Härnösand och Sollentuna erbjuder Setex bred och djup kunskap på vägen till energieffektiva fastigheter.

Med spetskompetens inom överordnade och oberoende system knyter OSG från Tyresö ihop alla typer av fastighetsapplikationer.

Jadaabs kontor hittar vi i Östersund nära vackra Storsjön. Här finns både djup och bred kompetens inom styr & regler.

Homeside fokuserar med sin moderna plattform på att skapa ett energieffektiva ekosystem för hemmet – hållbart i decennier.

Hos IZ Elmontage byggs apparatskåp – processkåp – industriskåp med högsta kvalitet. Noggrannhet är ledordet varje dag.

Vägvinnande samarbeten för en energieffektivare värld

SI utvecklar mjukvaror och system som levererar lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Redan från start var vägvinnande samarbeten viktigt för oss. Vi utvecklar och vårdar alltid våra relationer, både med leverantörer och våra slutkunder – allt för att skapa en kultur där det är självklart att målsättningar uppnås bäst genom att jobba TILLSAMMANS.

medarbetare
0

Idag är vi över 300 medarbetare inom SI-gruppen. Imorgon vill vi bli ännu fler som delar vår vision om klimatsmarta fastigheter.

kontor i Sverige
0

Inom SI-gruppen har vi kontor från norr till söder. Allt för att vara nära våra kunder både i projekt när vi optimerar för framtiden.

års erfarenhet
0

Vår framgång bygger på en stark kultur där vi är både ödmjuka och drivna på vägen mot en klimatsmart framtid.

Över 300 medarbetare
från norr till söder

Idag är vi inom SI-gruppen över 300 medarbetare som arbetar från Varberg, Göteborg, Kungälv, Halmstad, Falkenberg, Ängelholm, Borås, Skövde, Grästorp, Östersund och Stockholm.

Vi energieffektiviserar varje dag i fastighetsbestånd inom Kommun, Kontor, Affärslokaler, Bostäder, VA, Spa & bad, Hotell, Logistik och Energi- & drifttjänster. Välkommen till SI! 

En resa som bara har börjat

Vi är i början på en spännande resa mot att utveckla Sveriges och Nordens ledande grupp inom Fastighetsautomation och Energieffektivisering. För att nå vår vision om framtidens klimatsmarta fastigheter och lösningar måste vi arbeta tillsammans och vi bjuder därför in entreprenörer, ledare och medarbetare som delar vår vision, värdegrund och målsättningar. Hos SI ska du alltid finna möjligheter att få full utväxling för ditt bolag och livsverk eller dina innovativa idéer. De som väljer att följa med på resan väljer själva om de vill behålla sitt varumärke och decentraliserade styrning eller ta del av smarta vägar till synergier. För oss inom SI är det självklart att lära av varandra, och kompetensutvecklas ihop. Alltid med personalen, kunden och kvalitén i fokus.

Vår affärsidé

Vi utvecklar och levererar energieffektivisering och automation för framtidens klimatsmarta fastigheter.

Vår vision

Tillsammans för nästa generations
energieffektiva värld.

SI:s utgångspunkter för utveckling och styrning

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.