Styrelsen

Med passion för framtidens energieffektiva och klimatsmarta fastigheter.

Urban Doverholt

Styrelseordförande

Utbildad civilingenjör från KTH med en rejäl erfarenhet av IT och industri. Gillar att skapa bra resultat genom nöjda kunder och nöjda medarbetare.

Arash Raisse

Styrelseledamot

Utbildad civilekonom med ett stort intresse för att stötta entreprenörskapsledda bolag genom en expansionsresa - särskilt verksamheter som har med energieffektiva fastigheter att göra och där man kan sälja in miljövärdet i sitt kunderbjudande.

Bjarne Johansson

Styrelseledamot

Bjarne Johansson har varit med sedan starten av Systeminstallation AB (SI) för mer än 20 år sedan. Bjarne har varit ansvarig för säkerhet och den tekniska prestanda i alla SI’s lösningar genom åren. Bjarne har en bred teknisk kompetens och brinner för nöjda kunder och tron på att lösa saker tillsammans.

Henrik Flygar

Styrelseledamot

Har i över 20 år investerat i företag med tydlig tillväxt, oftast ledda av entreprenörer men även familjebolag. Var med och grundade Alder 2008 och brinner för att kombinera uthålligt miljövänlig lösningar med långsiktigt företagande.

Mia Edofsson

Styrelseledamot

Hållbarhetschef på fastighetsbolaget Akademiska Hus sedan 2012 med lång och bred erfarenhet av verksamhetsutveckling och hållbarhetsfrågor i olika branscher.

Bobo Ekelundh

Styrelseledamot

Bobo Ekelundh är en av fyra delägare som startade och byggde upp Systeminstallation AB (SI) med sitt ursprung i Varberg. Bobo är en entreprenörssjäl och har genom åren varit den drivande kraften i framtagandet av innovativa, energieffektiva lösningar inom energi & drift.

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.