#logistiklösningar

Smarta och energieffektiva logistikfastigheter

Vi utvecklar anpassade lösningar för några av världens största aktörer inom logistik. Idag finns all kunskap, alla smarta funktioner, all analys och alla lösningar som vi tagit fram ihop med våra kunder inbyggda, eller snarare utvecklade, rakt in i vår kraftfulla plattform – SI Logiware. Välkommen till smarta terminaler och flöden – alltid med total kontroll på varje transport inne på terminalområdet.

SI Logiware nyttjar kraften i portarnas data

Plattformen SI Logiware är fylld av smarta funktioner som gör livet i och runt terminalen lättare.

Nya funktioner blir snart ny standard

I över två decennier har vi på SI utvecklat anpassade lösningar för några av nordens största aktörer inom logistik. För oss är fastighetens och terminalens smarta infrastruktur i fokus. Det är via dess data och kommunikation som stora effektivitetsvinster kan göras och smarta logistikfunktioner realiseras. I botten ligger vår kraftfulla plattform SI Logiware där nya smarta effektivitetsskapande funktioner snabbt görs om till framtidens standard.

Så här jobbar SI Logiware för dig

Det helt avgörande är datan från portarna. Är det en lastbil på plats? Pågår lastning? Är porten ledig? Ihop med data från ankomstgrinden börjar resan mot en effektiv terminal – och en energismart fastighet, det kommer med på köpet. 

Jag vill veta mer om
lösningar inom logistik

Inom SI finns både bred och djup kunskap. Vårt fokus ligger alltid på att lyssna för att sedan tillsammans med våra kunder hitta det bästa lösningen. Varmt välkommen att höra av dig! 

Säkerhet möter öppenhet

Referensprojekt inom logistik

  • Prisbelönt lösning har sparat 180 miljoner

    Över hela Sverige är terminaler uppkopplade till SI Logiware och varje dag är en ny möjlighet att bli lite smartare och effektivare.

    Läs mer
  • Ett projekt med portar i fokus

    En flexibel digital logistikplattform som på riktigt släpper loss kraften hos terminaler och logistikcenter

    Läs mer