Prisbelönt lösning har sparat 180 miljoner

Över hela Sverige är terminaler uppkopplade till SI Logiware och varje dag är en ny möjlighet att bli lite smartare och effektivare.

Prisbelönt lösning har sparat 180 miljoner

På 15 år har vi sparat mer än 180 miljoner på envis energioptimering och utveckling. Vårt långsiktiga åtagande ihop med DB Schenker har varit en framgångsaga från första kodsträngen. Tillsammans har vi skapat en lösning som är extremt energieffektiv och som dessutom bidrar till att effektivisera själva verksamheten. Över hela Sverige är terminaler uppkopplade till SI Logiware och varje dag är en ny möjlighet att bli lite smartare och effektivare. Hos DB Schenker har vi också kommit långt när det gäller våra SI Plus och har en mix av service-och förvaltningstjänster som starkt har bidragit till en enklare vardag för alla som på något sätt har ett ansvar för fastigheter och terminaler.

DB Schenker

Vår lösning för DB Schenker har prisats i en internationell tävling. Tillsammans med DH Schenker tog vi hem priset för ”The Energy Saving Solution of the year” i Regin Awards 2016. Lösningen prisades både för sin användarvänlighet och de stora energibesparingarna.

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.