En unik miljö med höga krav

Bovieran är bostadsrättsföreningen med sociala ytor i fokus och en unik miljö.

En unik miljö med höga krav

Bovieran är bostadsrättsföreningen med sociala ytor i fokus och en unik miljö. I Bovieran i Falkenberg har vi genomfört ett projekt i befintlig byggnad där vi har installerat ett avancerat styrsystem som är enkelt att använda. Hjärtat av fastigheten är den fantastiska vinterträdgården där de exotiska växterna tillsammans med klimatet och miljön för tankarna till den franska rivieran. Miljön ställer höga krav på att styrsystemet fungerar problemfritt så att värme, fukt och ventilation alltid samspelar för att bevara växtligheten och skapa den perfekta gemenskapsytan.

Specialanpassade lösningar för luckorna i glastaket och full kontroll på fukt och värme är två exempel på vad vi har hjälpt Bovieran med. Allt för att skapa en avkopplade och inspirerande miljö.

Bovieran

Bovieran är en bostadsrättsförening utöver det vanliga som finns i flera städer runtom i Sverige. Det här är ett 55+ boende där den fantastiska vinterträdgården är i centrum; en trygg, ljus och levande utemiljö för ett bättre välbefinnande.

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.