april 26, 2024

Nu blir SI ännu starkare på Södra Norrlandskusten!

Nyligen blev det klart att Styr och ställer AB blir en del av SI. Det här gör att SI fortsätter förstärka sin position i norr och med det senaste förvärvet, framförallt på Södra Norrlandskusten. Styr och ställer kommer in med tjugo års erfarenhet och inte minst med ett starkt energiperspektiv där energioptimering alltid är i fokus.

– Nu har jag haft 20 fantastiska år att bygga upp Styr och ställer. Tillsammans med SI får vi och våra kunder nu en mer kraftfull organisation att utvecklas i, säger Mats Nilsson, VD på Styr och ställer. Vi har alltid haft stort fokus på energieffektivisering och ihop med SI förstärker vi nu vårt teknikoberoende, vilket gör oss ännu mer flexibla, oavsett vilken fastighet som ska energioptimeras.

Styrka inom energitjänster
Styr och ställer som idag har kontor i Gävle, Hudiksvall och Bollnäs är ett välkommet tillskott på SI:s tillväxtresa. Med sin styrka inom energitjänster och service, där fastighetsautomation alltid är medlet för att målet, passar de väl in i SI-familjen.  

– Att ha ett starkt lokalbolag med trygg kompetens på Södra Norrlandskusten är perfekt för oss. Lägg sedan till hur bra vi passar ihop med kulturen och hela idén om att alltid jobba tillsammans för att leverera kvalitet, då har vi en perfekt matchning! Avslutar Mikael Norlander, VD för SI.

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.