Programmerare

PLC/HMI-programmerare med passion för grön kod, Varberg

Beskrivning

VI SÖKER PLC/HMI PROGRAMMERARE MED PASSION FÖR GRÖN KOD!

SI utvecklar och levererar system för energieffektivisering och automation i framtidens hållbara fastigheter. Det är våra programmerare som förverkligar våra kreativa och miljösmarta lösningar som skapar både komfort och energieffektivitet i fastigheter. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt programmeringsteam för industri med fokus på VA och energieffektiva lösningar inom pool & spa-vattenrening. Din kompetens är stark inom PLC/HMI-programmering och du kommer ingå i ett fantastiskt team bestående av drivna och strukturerade utvecklingsprogrammerare.  

VEM ÄR DU?
Du är en ambitiös automationsingenjör och PLC/HMI-programmerare som byggt upp erfarenheter och klokskap på din utvecklingsresa. Vi förutsätter att du har en relevant utbildning inom PLC/HMI-programmering, gärna mot industrin eller VA lösningar. Det är också meriterande om du har goda kunskaper att läsa och följa el-scheman. Hos oss är det du som har koll på den orubbliga logiken i varje applikation. Du trivs med tydliga tidsramar och deadlines där du får samarbetet med dina att flyta på. Du är omgiven av kompetenta och lösningsinriktade kollegor och ihop med dem tar du dig an våra intressanta projekt och utvecklande utmaningar. Alltid Tillsammans!

VÅRA ÖNSKEMÅL:

– Du brinner för att programmera mjukvara för PLC och HMI-system.

– Du är stolt över att få vara med och utveckla program för energieffektiva lösningar inom industrin.

– Du trivs ute på fältet där du är med vid driftstagning av el- och automationssystem (främst i Varbergsområdet med en radie av 10 mil.) – Du har tidigare erfarenhet från automation eller likande branscher och har kanske jobbat praktiskt med tekniken på fältet.
– Du är drivande och arbetar strukturerat och självständigt under vissa faser i projekten.
– Du är kommunikativ i både tal och skrift.  
– Du har körkort.
– Du är ödmjuk, jordnära och lösningsfokuserad.


VILKA ÄR VI?
Alla vi på SI är energisparare med passion för automation, användarvänliga gränssnitt och appar som verkligen gör skillnad och fungerar. Vi gör helt enkelt allt för att skapa framtidens energismarta fastigheter och bestånd. SI utvecklar mjukvaror och system som levererar lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Redan från start var vägvinnande samarbeten viktigt för oss. Vi utvecklar alltid våra relationer, både med leverantörer och våra slutkunder – allt för att skapa en kultur där vi lever vår vision: Tillsammans för nästa generations energieffektiva värld.  


FAKTA OM SI
Idag är vi över 200 medarbetare som arbetar från våra kontor i Varberg, Göteborg, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Östersund, Grästorp, Falkenberg, Tyresö, Sollentuna och Stockholm. Vi energieffektiviserar varje dag i fastighetsbestånd inom Logistik, Kommun, kontor & affärslokaler, Bostäder, VA, Spa & Bad, Hotell och Energi- & Drifttjänster. Välkommen till SI!


Tjänst – PLC/HMI programmerare:

START: enligt överenskommelse
PLATS: Varberg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Maila din ansökan till Futuria People AB: ebba.nordstrom@futuriapeople.se

Så behandlar vi dina personuppgifter.
Här läser du vår Integritetspolicy

Sök detta jobb

Bifoga CV

Bifoga personligt brev

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.