Installatör

Installatör inom fastighetsautomation, Skövde

Beskrivning

SI Skaraborg växer och vi behöver utöka vårt fantastiska team med fler lösningsinriktade installatörer som vill bidra nya spännande projekt.
SI erbjuder dig en möjlighet att utvecklas och växa i din roll i takt med att vi blir större.

SI Skaraborg levererar energieffektivisering och automation för framtidens klimatsmarta fastigheter. Vi projekterar, konstruerar och installerar system som samordnar värme, kyla och ventilation. Resultatet blir bättre inomhusklimat och kraftigt minskade energikostnader. Vi älskar att göra saker smartare och effektivare och vi tar oss an varje projekt med både hjärta och hjärna. Vårt motto är att det senaste energieffektiviseringsprojektet alltid ska vara det bästa. . Vi har också vårt omtycka – SI Academy – ett internt utbildningsprogram inom fastighetsautomation där vi kontinuerligt utmanar oss själva och vår utveckling.

Din roll som Installatör
Att jobba som installatör på SI görs bäst av dig som är noggrann och tänker ett par steg längre. Vi söker dig som brinner för att få teknik att fungera och som gillar varierande utmaningar. Du kommer vara ute hos våra kunder och alltid med ett team som backar upp dig på distans – eller på plats när så krävs. Vi ser därför att du har lätt att samarbeta med andra och din servicekänsla är alltid på topp. Du tycker det är kul att vara spindeln i nätet, får jobbet klart och kunden nöjd.

Dina arbetsuppgifter som Installatör

   • Elinstallation för projekt inom styr & övervakning.
   • Vara delaktig i bland annat projektledning, konstruktion, idrifttagning
   • Kundservice/ Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder
   • Utföra tekniska serviceuppdrag

  Din profil som Installatör
  Som person är du serviceinriktad och flexibel, samt har öga för detaljer. Du är trygg med kundkontakten och duktig på att kommunicera.

    • Relevant gymnasieutbildning inom el eller automation
    • Erfarenhet av arbete med elinstallationer och/eller styr & regler
    • El-utbildning eller några års yrkeserfarenhet
    • Förståelse för styrsystem
    • B-körkort

   Kort om SI
   Alla vi inom SI-gruppen är energisparare med passion för automation, användarvänliga gränssnitt och appar som verkligen gör skillnad och fungerar. Vi gör helt enkelt allt för att skapa framtidens energismarta fastigheter och bestånd. Vi på SI utvecklar, integrerar och driftar mjukvaror och system som levererar lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Redan från start var vägvinnande samarbeten avgörande för oss. Vi utvecklar och vårdar alltid våra relationer, både med leverantörer och våra slutkunder – allt för att skapa en kultur där det är självklart att målsättningar uppnås bäst genom att jobba TILLSAMMANS.

   Idag är vi över 200 medarbetare som arbetar från våra kontor och koncernbolag i Varberg, Göteborg, Härnösand, Luleå, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Östersund, Grästorp, Falkenberg, Tyresö och Stockholm. Vi energieffektiviserar varje dag i fastighetsbestånd inom Kommun, kontor & affärslokaler, Bostäder, VA, Spa & Bad, Hotell, Logistik och Energi- & Drifttjänster. Välkommen till SI! 

   Tjänst – Installatör:

   START: Enligt överenskommelse
   PLATS: Skövde
   OMFATTNING: Heltid
   LÖN: Fast lön
   VID FRÅGOR: Vi använder Ascendit i samband med denna rekrytering, vänligen kontakta Joachim Elison på 0708720065 alt joachim@asce.se

   Så behandlar vi dina personuppgifter.
   Här läser du vår Integritetspolicy

   Vi är nyfikna på dina
   utmaningar kring att spara
   energi i fastigheter.