Energiingenjör

Energiingenjör SI, Stockholm

Beskrivning

VI SÖKER ENERGIINGENJÖR FYLLD AV ENERGI TILL VÅRT KONTOR I STOCKHOLM

Våra energiingenjörer är de som både bereder väg för våra automationsprojekt, och tar vid efter slutförd leverans. Du kommer vara experten som hittar och realiserar de mest lönsamma energibesparingarna som våra kunder kan göra.  Du ser också till att tillsammans med ditt team säkerställda att dessa energieffektiviseringar gör nytta under lång tid framöver. Du kommer att göra verklig skillnad och ditt jobb starkt bidragande på vägen mot en klimatsmart framtid.

VAD GÖR DU?
Ditt jobb är en kombination av arbete framför datorn och energibesiktningar ute på fältet. Du utför energikartläggningar och föreslår smarta åtgärder. När du får sätta tänderna i energibesparingar, lönsamhetskalkyler, energibalanser och i analyserandet av flödesbilder, då känner du dig hemma.

VEM ÄR DU?
Som person är du är ingen ensamvarg, utan du vet att vi hjälps åt på SI för att nå ännu lite längre – tillsammans. Du är omgiven av kompetenta och lösningsinriktade kollegor och ihop med dem tar du dig an våra intressanta projekt och utmaningar. Att jobba som energiingenjör hos SI görs bäst av dig som vänder och vrider på alla fakta tills du fattat hur energin verkligen används, och hur användningen kan göras ännu effektivare. Du gillar att vara specialisten på ditt område, men är ödmjuk inför dina kollegors kunskaper och inser att tillsammans blir vi starka.

DIN ROLL
Du kan mycket väl ta projektledarrollen under uppstarten av nya projekt, för att vid andra tillfällen behöva förmågan att jobba koncentrerat med analys och strategi. Du vill förmedla kunskap, förståelse och insikter, så att kunden ska fatta de långsiktigt miljö- och energirätta besluten.

VÅRA ÖNSKEMÅL:
– Du har en högskoleutbildning, gärna med inriktning mot energi
– Du har gärna erfarenhet av att arbeta strukturerat med energirelaterade frågor
– Om du har erfarenhet från fastighetsbranschen är det toppen
– Du är drivande och arbetar strukturerat, både självständigt och i grupp
– Du är kommunikativ i både tal och skrift  
– Du har körkort
– Du är ödmjuk och jordnära även under press
– Meriterande är att du är certifierad energiexpert som får utföra energideklarationer och/eller certifierad energikartläggare med rätt att genomföra EKL

VILKA ÄR VI?
Alla vi på SI är energisparare med passion för automation, användarvänliga gränssnitt och appar som verkligen gör skillnad och fungerar. Vi gör helt enkelt allt för att skapa framtidens energismarta fastigheter och bestånd. SI utvecklar mjukvaror och system som levererar lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Redan från start var vägvinnande samarbeten viktigt för oss. Vi utvecklar alltid våra relationer, både med leverantörer och våra slutkunder – allt för att skapa en kultur där vi lever vår vision: Tillsammans för nästa generations energieffektiva värld. 

Idag är vi över 200 medarbetare som arbetar från våra kontor i Varberg, Göteborg, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Östersund, Grästorp, Falkenberg och Stockholm. Vi energieffektiviserar varje dag i fastighetsbestånd inom Logistik, Kommun, kontor & affärslokaler, Bostäder, VA, Spa & Bad, Hotell och Energi- & Drifttjänster.
Välkommen till SI!


Tjänst – Energiingenjör:

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-01-09
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Maila din ansökan till: framtiden@systeminstallation.se
VID FRÅGOR KONTAKTA: Malin Nilsson på malin.nilsson@systeminstallation.se alt. 0340-581520

Sök detta jobb

Bifoga CV

Bifoga personligt brev