Projektledare

Biträdande projektledare SI Logistiklösningar, Varberg

Beskrivning

Vill du vara med och växa med en av logistikbranschens mest innovativa plattform – SI Logiware?

Smartare logistikfastigheter är redan här! I över två decennier har vi på SI utvecklat anpassade lösningar för några av Nordens största aktörer inom Logistik. För oss är fastighetens och terminalens smarta infrastruktur och energieffektivitet i fokus. Idag finns all kunskap, alla smarta funktioner, all analys och alla lösningar som vi gjort ihop med våra kunder inbyggda – eller snarare utvecklade – rakt in i vår kraftfulla plattform – SI Logiware. 

Vårt system utvecklas tillsammans för några av världens ledande aktörer inom Logistik och antalet användare/kunder ökar varje dag. Nu behöver vi fler som vill bidra till mer energieffektiva terminaler och smartare logistikflöden – över hela Europa och världen.    

Vem är du?
Vi söker en ansvarsfull och noggrann projektledarassistent med ett intresse för automation och tekniska lösningar. Som assisterande projektledare stöttar du våra projektledare i den dagliga verksamheten. Det kan handla om granskning av handlingar, ta emot förfrågningar, inköp, fakturering, koordinera mindre projekt själv samt assistera vid större projekt. Du gillar att jobba i team och har känsla för leverans av hög kvalitet, i samtliga skeden. Du medverkar i verksamhetens förbättringsarbete.

Vilka är vi?
Alla vi på SI är energisparare med passion för automation, användarvänliga gränssnitt och applikationer som verkligen gör skillnad och fungerar. Vi gör helt enkelt allt för att skapa framtidens energismarta fastigheter och bestånd. SI-gruppen utvecklar mjukvaror och system som levererar lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Redan från start var vägvinnande samarbeten viktigt för oss. Vi utvecklar och vårdar alltid våra relationer, både med leverantörer och våra slutkunder – allt för att skapa en kultur där det är självklart att målsättningar uppnås bäst genom att jobba TILLSAMMANS. Idag är vi över 200 medarbetare som arbetar från våra kontor i Varberg, Göteborg, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Östersund, Grästorp, Falkenberg och Stockholm. Vi energieffektiviserar varje dag i fastighetsbestånd inom Logistik, Kommun, Kontor & affärslokaler, Bostäder, VA, Spa & Bad, Hotell och Energi- & Drifttjänster. Välkommen till SI!

Våra önskemål

 • Du har tidigare erfarenhet från automation eller liknande branscher
 • Du gillar att arbeta strukturerat, både självständigt och i grupp
 • Du har goda datorkunskaper, speciellt inom Office 365
 • Du intresseras av smarta och tekniska lösningar
 • Du är en teamplayer
   

Utbildning & andra erfarenheter 

 • Du har en utbildning med inriktning teknik, gärna på högskola
 • Du har lätt att förstå systemlösningar
 • Du är kommunikativ i både tal och skrift  
 • Du har körkort
 • Du är ödmjuk och jordnära 


Sista ansökningsdatum: 2022-11-30
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Varberg
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön
Kontakt: hampus.antonsson@systeminstallation.se, 0340-581554
Mejla din ansökan till: framtiden@systeminstallation.se

Sök detta jobb

Bifoga CV

Bifoga personligt brev