Biträdande projektledare

Biträdande projektledare, SI Logistik, Varberg

Beskrivning

Vill du vara en viktig del av att växande bolag, där en schysst och trevlig företagskultur värderas högt? Bra, för inom SI-gruppen ger vi dig stora möjligheter till personlig utveckling och att ha roligt på jobbet är en självklarhet för oss! Vi drivs av kreativitet och innovationskraft där den senaste leveransen alltid ska vara den bästa. Sammantaget är vi inom SI specialister på energieffektivisering och automation för alla typer av fastigheter och anläggningar där vårt bästa resultat uppnås när vi arbetar TILLSAMMANS.

Smartare logistikfastigheter är redan här! I över två decennier har vi på SI utvecklat anpassade lösningar för några av Nordens största aktörer inom Logistik. För oss är fastighetens och terminalens smarta infrastruktur i fokus. Idag finns all kunskap, alla smarta funktioner, all analys och alla lösningar som vi gjort ihop med våra kunder inbyggda – eller snarare utvecklade – rakt in i vår kraftfulla plattform – SI Logiware.  Vårt system utvecklas tillsammans för några av världens ledande aktörer inom Logistik och antalet användare/kunder ökar varje dag.

Vi söker dig som…

Är ansvarsfull och noggrann med ett intresse för smarta och tekniska lösningar.

 • Har lätt att förstå systemlösningar.
 • Är en lagspelare
 • Gillar att arbeta strukturerat, både självständigt och i grupp
 • Är kommunikativ i både tal och skrift. 
 • Är ödmjuk, jordnära och lösningsfokuserad.


För att lyckas i rollen tror vi att du har…

 • Tidigare erfarenhet från automation eller liknande branscher.
 • Goda datorkunskaper, speciellt inom Office 365.
 • Intresse för smarta och tekniska lösningar.
 • Utbildning med inriktning teknik, gärna på högskola.
 • B-körkort.


Tjänsten inkluderar:

Som assisterande projektledare stöttar du våra projektledare i den dagliga verksamheten. Det kan handla om granskning av handlingar, ta emot förfrågningar, inköp, fakturering, koordinera mindre projekt själv samt assistera vid större projekt.

 • Att jobba i team där du har en känsla för leverans av hög kvalitet, i samtliga skeden.
 • Att medverka i verksamhetens förbättringsarbete.
 • Arbetsglädje och samarbete med trevliga kollegor.


Lär känna oss på SI
SI-gruppen är ledande när det gäller att leverera klimat- och energismarta lösningar för olika miljöer såsom kontor- och affärslokaler, bostäder, VA, spa & bad, hotell och logistikfastigheter. Vi utvecklar mjukvara och system för att nå högt uppsatta hållbarhetsmål och vår vision om en energieffektiv värld.

TILLSAMMANS har vi Sveriges bredaste och djupaste kunskap inom hela kedjan där vi har förmånen att arbeta med intressanta utvecklingsprojekt där vi utforskar nya tekniker. Idag är vi över 300 stolta medarbetare från norr till söder där alla har nära kollegor i sitt team i en decentraliserad struktur med stort lokalt ansvar. Varmt välkommen till SI!

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-05-01
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Varberg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Maila din ansökan till: framtiden@wearesi.se
VID FRÅGOR KONTAKTA: Micael Karlsson, micael.karlsson@wearesi.se, tel: 0340-581506

Sök detta jobb

Bifoga CV

Bifoga personligt brev

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.