Automationstekniker

Automationstekniker inom fastighetsautomation, Sundsvall, Härnösand

Beskrivning

Vi söker Automationstekniker inom fastighetsautomation, Sundsvall, Härnösand

SI Setex i Sundsvall-Härnösand växer och vi behöver utöka vårt team med fler automationstekniker för att möta våra nya spännande projekt. Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas och växa i din roll i takt med att vi blir större.

SI Setex levererar energieffektivisering och automation för framtidens klimatsmarta fastigheter. Vi projekterar, konstruerar och installerar system som samordnar värme, kyla och ventilation. Resultatet blir bättre inomhusklimat och minskade energikostnader. Vi älskar att göra saker smartare och effektivare. Och vi tar oss an varje projekt med både hjärta och hjärna. Vårt motto är att det senaste energieffektiviseringsprojektet alltid ska vara det bästa.

Din roll som Automationstekniker
Att jobba som automationstekniker på SI Setex görs bäst av dig som är noggrann och tänker ett par steg längre. Vi söker dig som brinner för att få teknik att fungera och som gillar varierande utmaningar. Du kommer vara en hel del ute hos våra kunder i Mellansverige men alltid med ett team som backar upp dig på distans – eller på plats när så krävs. Du har därför lätt att samarbeta med andra och din servicekänsla är på topp. Du tycker det är kul att vara spindeln i nätet och den som får jobbet klart och kunden nöjd.

Dina arbetsuppgifter som Automationstekniker
– Montera och installera styr & regler i nya och befintliga anläggningar.
– Ombyggnation i apparatskåp.
– Utveckla och programmera smarta energieffektiva systemlösningar både i nya och befintliga system från bland annat Regin och Abelko.


Dina profil som Automationstekniker
Som person är du serviceinriktad och flexibel, samt har öga för detaljer. Du är trygg med kundkontakten och duktig på att kommunicera.

– Relevant gymnasieutbildning, gärna inom el eller automation
– Erfarenhet av arbete med elinstallationer och/eller styr & regler
– El-utbildning eller några års yrkeserfarenhet
– Förståelse för styrsystem
– B-körkort


OM SI Gruppen
SI utvecklar mjukvaror och system som levererar lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Alla vi på SI är energisparare med passion för teknik, användarvänliga gränssnitt och appar som verkligen gör skillnad för hållbarheten. Vi gör helt enkelt allt för att skapa framtidens energismarta fastigheter och bestånd. En avgörande del i vårt arbete är relationer – både med leverantörer och våra slutkunder – där vi tillsammans når våra höga miljömål och hittar smarta lösningar för inomhusklimatet.

Idag är vi över 225 medarbetare som arbetar från våra kontor i Varberg, Göteborg, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Grästorp, Falkenberg och Stockholm, Sollentuna,
Östersund, Sundsvall-Härnösand, Luleå.
Vi energieffektiviserar varje dag i fastighetsbestånd inom Kommun, kontor & affärslokaler, Bostäder, VA, Spa & Bad, Hotell, Logistik och Energi- & Drifttjänster. Välkommen till SI!START: enligt överenskommelse
PLATS: Sundsvall – Härnösand
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Maila din ansökan till: mats.svedin@setex.se
VID FRÅGOR KONTAKTA: Mats Svedin, 070-247 08 58
Setex webb: wearesi.se/setex

Så behandlar vi dina personuppgifter.
Här läser du vår Integritetspolicy

Sök detta jobb

Bifoga CV

Bifoga personligt brev

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.