Automationstekniker

Automationstekniker inom fastighetsautomation, Kungälv

Beskrivning

Vi söker Automationstekniker inom fastighetsautomation, Kungälv

SI Keylogic växer och vi behöver utöka vårt fantastiska team med fler lösningsinriktade automationstekniker som vill bidra nya spännande projekt. Keylogic erbjuder dig en möjlighet att utvecklas och växa i din roll i takt med att vi blir större.

Kungälvsbaserade Keylogic levererar energieffektivisering och automation för framtidens klimatsmarta fastigheter. Vi projekterar, konstruerar och installerar system som samordnar värme, kyla och ventilation. Resultatet blir bättre inomhusklimat och kraftigt minskade energikostnader. Vi älskar att göra saker smartare och effektivare och vi tar oss an varje projekt med både hjärta och hjärna. Vårt motto är att det senaste energieffektiviseringsprojektet alltid ska vara det bästa.

Din roll som Automationstekniker
Att jobba som automationstekniker på Keylogic görs bäst av dig som är noggrann och tänker ett par steg längre. Vi söker dig som brinner för att få teknik att fungera och som gillar varierande utmaningar. Du kommer vara ute en hel del hos våra kunder och alltid med ett team som backar upp dig på distans – eller på plats när så krävs. Vi ser därför att du har lätt att samarbeta med andra och din servicekänsla är alltid på topp. Du tycker det är kul att vara spindeln i nätet, får jobbet klart och kunden nöjd.

Dina arbetsuppgifter som Automationstekniker

  • Vara delaktig i bland annat projektledning, konstruktion, idrifttagning
  • Utveckla och programmera smarta energieffektiva systemlösningar både i nya och befintliga system från Regin och/eller Abelko
  • Kundservice/ Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder
  • Utföra tekniska serviceuppdrag


Din profil som Automationstekniker
Som person är du serviceinriktad och flexibel, samt har öga för detaljer. Du är trygg med kundkontakten och duktig på att kommunicera.

  • Relevant gymnasieutbildning, gärna inom el eller automation
  • Erfarenhet av arbete med elinstallationer och/eller styr & regler
  • El-utbildning eller några års yrkeserfarenhet
  • Förståelse för styrsystem
  • B-körkort

Kort om SI som Keylogic är en viktig del av
Alla vi inom SI-gruppen är energisparare med passion för automation, användarvänliga gränssnitt och appar som verkligen gör skillnad och fungerar. Vi gör helt enkelt allt för att skapa framtidens energismarta fastigheter och bestånd. Vi på SI utvecklar, integrerar och driftar mjukvaror och system som levererar lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Redan från start var vägvinnande samarbeten avgörande för oss. Vi utvecklar och vårdar alltid våra relationer, både med leverantörer och våra slutkunder – allt för att skapa en kultur där det är självklart att målsättningar uppnås bäst genom att jobba TILLSAMMANS.

Idag är vi över 200 medarbetare som arbetar från våra kontor och koncernbolag i Varberg, Göteborg, Härnösand, Luleå, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Östersund, Grästorp, Falkenberg, Tyresö och Stockholm. Vi energieffektiviserar varje dag i fastighetsbestånd inom Kommun, kontor & affärslokaler, Bostäder, VA, Spa & Bad, Hotell, Logistik och Energi- & Drifttjänster. Välkommen till SI! 

Tjänst – Automationstekniker:


START: Enligt överenskommelse
PLATS: Kungälv
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Maila din ansökan till: framtiden@wearesi.se
VID FRÅGOR KONTAKTA: Andreas Hallström på 031-7935550 andreas.hallstrom@keylogic.se

Så behandlar vi dina personuppgifter.
Här läser du vår Integritetspolicy

Sök detta jobb

Bifoga CV

Bifoga personligt brev

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.