Automationstekniker

Automationstekniker, Göteborg

Beskrivning

Är du en passionerad automationstekniker som älskar att skapa smartare och mer effektiva lösningar? Nu har du möjlighet att bli en del av vår dedikerade team som levererar innovativa automationslösningar för klimatsmarta fastigheter. SI Göteborg värdesätter samarbete och strävar efter att vara ledande aktör inom vår bransch. Är du redo för nästa steg i karriären? Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
SI levererar energieffektivisering och automation för framtidens klimatsmarta fastigheter. Vi projekterar, konstruerar och installerar system som samordnar värme, kyla och ventilation. Som automationstekniker kommer du utgå från kontoret i Göteborg där det idag arbetar 18 kollegor. Din vardag kommer att variera då du kommer ansvara för felsökning-, service- och driftsättning hos både nya och befintliga kunder. Du kommer till viss del vara ute hos våra kunder i Västsverige och har alltid ett team som backar upp dig på distans – eller på plats när så krävs. Vidare kommer du även ha ett nära samarbete med projektledare, programmerare och andra automationstekniker hos SI.

Dina primära arbetsuppgifter kommer innefatta:

 • Vara delaktig i bland annat projektledning, konstruktion, idrifttagning
 • Utveckla och driftsätta smarta energieffektiva systemlösningar både i nya och befintliga system mestadels från Regin
 • Kundservice/ Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder
 • Utföra tekniska serviceuppdrag


Du erbjuds:
 • Att få bli en del av ett företag där kollegorna trivs och har roligt tillsammans
 • Bra förmånspaket
 • Goda utvecklingsmöjligheter för att kunna ta ytterligare steg i din karriär
 
Vi söker dig som:
 • Har arbetslivserfarenhet av en liknande roll eller har arbetat med elinstallationer och/eller styr & reglerteknik
 • Talar och skriver obehindrat i svenska då det kommer att användas i det dagliga arbetet
 • Har B-körkort
 
Det är meriterande om du har:
 • Har en relevant gymnasie-, YH-, eller högkoleutbildning inom el eller automation
 • Har ett genuint teknikintresse
 
För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar
  
SI
SI-gruppen är ledande inom utveckling av mjukvaror och system som levererar innovativa lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Företaget grundades med en stark betoning på att etablera värdefulla samarbeten, och den filosofin präglar fortfarande verksamheten idag. SI värnar om sina relationer, både med leverantörer och deras slutkunder, och vi tror på att arbeta tillsammans för att nå detta mål.
 
SI är dedikerade till att skapa framtidens klimatsmarta fastigheter genom att utveckla och leverera energieffektiviserings- och automationslösningar. Vi projekterar, konstruerar och installerar intelligent teknik som samordnar värme, kyla och ventilation. Resultatet är ett förbättrat inomhusklimat och minskade energikostnader. Vi brinner för att göra fastigheter smartare och mer effektiva, och vi tar oss an varje projekt med både hjärta och hjärna. Vårt motto är att varje energieffektiviseringsprojekt vi genomför alltid ska vara det bästa.
 
Idag är vi en stolt organisation med över 200 engagerade medarbetare som verkar från flera orter runt om i Sverige, inklusive Varberg, Göteborg, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Östersund, Grästorp, Falkenberg och Stockholm. Vi är verksamma inom en mängd olika fastighetssegment, inklusive kommunala fastigheter, kontor, affärslokaler, bostäder, VA (vatten och avlopp), spa och badanläggningar, hotell, logistik och energi- och drifttjänster.
 

Tjänst – Automationstekniker:

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Maila din ansökan till: framtiden@wearesi.se
VID FRÅGOR KONTAKTA: Jan Johansson på jan.johansoon@wearesi.se


Så behandlar vi dina personuppgifter.
Här läser du vår Integritetspolicy

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.