Projektledare

Projektledare som gillar att jobba tillsammans, Kungälv

Beskrivning

Våra projektledare är både nav och front i Kungälvsbaserade Keylogics projekt. Det är du som projektledare som är frontfiguren och har koll på såväl entreprenadjuridiken som vårt metodiska och strukturerade sätt att arbeta – ofta i flera parallella projekt. Vi söker dig som antingen har tidigare erfarenhet av automation i allmänhet och fastighetsautomation i synnerhet och vill ta klivet till projektledare. Eller så är du idag projektledare inom El, Kyl eller andra närliggande tekniska områden och är intresserad av att ta steget och vara med att reducera energiförbrukning i fastigheter. Inom SI erbjuds du mentorskap och vägledning av erfarna projektledare och en företagskultur där ALLA gillar att jobba tillsammans. Vi har också vårt omtycka – SI Academy – ett internt utbildningsprogram inom fastighetsautomation där vi kontinuerligt utmanar oss själva och vår utveckling.

Vem är du? 
Du har god social förmåga och är både noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med tydliga tidsramar och deadlines och du får samarbetet med dina kollegor och andra entreprenörer att flyta på. Tillsammans fixar vi nästan alltid ett resultat som vi knappt trodde var möjligt. Som arbetsledare i projekten, känner du till de möjligheter och begränsningar som olika tekniska lösningar ger, även om du inte behöver vara specialist. Du är omgiven av kompetenta och lösningsinriktade kollegor och ihop med dem tar du dig an våra intressanta projekt och utvecklande utmaningar. Alltid Tillsammans! 

Det är dig vi letar efter! 
Vi söker dig som inser att tillsammans blir vi starka, och kommer därmed jobba tätt med alla andra discipliner inom SI och andra entreprenörer – allt för att det sammanlagda resultatet ska bli så bra som möjligt. Tempot är ofta högt, men du har förmågan att hålla huvudet kallt så att helheten och riktningen inte går förlorad. Med största hängivelse tar du dig an våra projekt – och du gillar det. 

Vad vi söker – erfarenhet & personlighet
– Du har tidigare erfarenhet från automation eller likande branscher och har kanske jobbat praktiskt med tekniken på fältet 
– Idag kanske du är projektledare inom El, Kyl eller andra närliggande tekniska områden och är intresserad av att ta steget och vara med att reducera energiförbrukning i fastigheter. 
– Du är drivande och arbetar strukturerat och självständigt under vissa faser i projekten 
– Du är kommunikativ i både tal och skrift   
– Du har körkort 
– Du är ödmjuk och jordnära även under press
– Du har goda datorkunskaper, speciellt inom Office 365

Kort om SI som Keylogic är en viktig del av
Alla vi inom SI-gruppen är energisparare med passion för automation, användarvänliga gränssnitt och appar som verkligen gör skillnad och fungerar. Vi gör helt enkelt allt för att skapa framtidens energismarta fastigheter och bestånd. Vi på SI utvecklar, integrerar och driftar mjukvaror och system som levererar lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Redan från start var vägvinnande samarbeten avgörande för oss. Vi utvecklar och vårdar alltid våra relationer, både med leverantörer och våra slutkunder – allt för att skapa en kultur där det är självklart att målsättningar uppnås bäst genom att jobba TILLSAMMANS.

Idag är vi över 200 medarbetare som arbetar från våra kontor och koncernbolag i Varberg, Göteborg, Härnösand, Luleå, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Östersund, Grästorp, Falkenberg, Tyresö och Stockholm. Vi energieffektiviserar varje dag i fastighetsbestånd inom Kommun, kontor & affärslokaler, Bostäder, VA, Spa & Bad, Hotell, Logistik och Energi- & Drifttjänster. Välkommen till SI! 

Tjänst – Projektledare:


START: Enligt överenskommelse
PLATS: Kungälv
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Maila din ansökan till: framtiden@wearesi.se
VID FRÅGOR KONTAKTA: Andreas Hallström på 031-7935550 andreas.hallstrom@keylogic.se

Så behandlar vi dina personuppgifter.
Här läser du vår Integritetspolicy

Sök detta jobb

Bifoga CV

Bifoga personligt brev

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.

We are curious about your
your challenges regarding saving
energy in properties.