HMI-utvecklare och programmerare

HMI-programmerare inom fastighetsautomation, Luleå

Beskrivning

Vi söker HMI-programmerare inom fastighetsautomation, Luleå

SI i Luleå växer och vi behöver utöka vårt team med HMI-Utvecklare och programmerare för att möta kunders efterfrågan i nya spännande projekt och vi söker dig med passion för grön kod. Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas och växa i din roll i takt med att vi blir större.

SI utvecklar och levererar system för energieffektivisering och automation i framtidens hållbara fastigheter. Det är våra programmerare som förverkligar våra kreativa och miljösmarta lösningar som skapar både komfort och energieffektivitet i fastigheter.

Din roll som HMI-utvecklare och programmerare
Att jobba som HMI-utvecklare och programmerare på SI görs bäst av dig som är noggrann och tänker ett par steg längre. Vi söker dig som brinner för att vara med på vår resa inför framtidens energismarta fastigheter, att vara och ständigt utveckla med i utvecklingsgrupper inom mjukvaror och system som levererar lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Du tycker det är kul att vara spindeln i nätet och den som får jobbet klart och kunden nöjd.


Dina arbetsuppgifter som HMI-utvecklare och programmerare

• Utveckla och programmera smarta energieffektiva systemlösningar både i nya och befintliga system från bland annat Regin, Beckhoff, Abelko, Saia med fler.
• Utveckla och skapa funktionsbilder i lokala gränssnitt och i nya och befintliga SCADA-system.
• Medverka i utvecklingsgrupper för smarta energieffektiva systemlösningar.


Din profil som HMI-utvecklare och programmerare
Som person är du serviceinriktad och flexibel, samt har öga för detaljer. Du är trygg med kundkontakten och duktig på att kommunicera.

• Det är meriterat om du har erfarenhet av arbete med HMI-utveckling i lokala gränssnitt och SCADA-system och programmering i PLC/DUC-system.
• Relevant gymnasieutbildning, gärna inom automation, programmering eller likvärdig teknisk utbildning.
• Förståelse för styrsystem
• B-körkort
• Du är ödmjuk, jordnära och lösningsfokuserad.


OM SI Gruppen
Alla vi på SI är energisparare med passion för automation, användarvänliga gränssnitt och appar som verkligen gör skillnad och fungerar. Vi gör helt enkelt allt för att skapa framtidens energismarta fastigheter och bestånd. SI utvecklar mjukvaror och system som levererar lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Redan från start var vägvinnande samarbeten viktigt för oss. Vi utvecklar alltid våra relationer, både med leverantörer och våra slutkunder – allt för att skapa en kultur där vi lever vår vision: Tillsammans för nästa generations energieffektiva värld.

Idag är vi över 225 medarbetare som arbetar från våra kontor i Varberg, Luleå, Göteborg, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Östersund, Grästorp, Falkenberg och Stockholm. Vi energieffektiviserar varje dag i fastighetsbestånd inom Logistik, Kommun, kontor & affärslokaler, Bostäder, VA, Spa & Bad, Hotell och Energi- & Drifttjänster.
Välkommen till SI!


.
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Luleå
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön (Ange löneanspråk)
KONTAKT: Maila din ansökan till: robert.enberg@wearesi.se
VID FRÅGOR KONTAKTA: Robert Enberg, 0920-27 05 82

Så behandlar vi dina personuppgifter.
Här läser du vår Integritetspolicy

Sök detta jobb

Bifoga CV

Bifoga personligt brev

Vi är nyfikna på dina
utmaningar kring att spara
energi i fastigheter.

We are curious about your
your challenges regarding saving
energy in properties.